24 34 20 03
kliniksaga@gmail.com

Akupunktur som smertebehandling Viborg

Ønsker du en effektiv smertelindring med akupunktur i Viborg?

Akupunktur er en flere tusind år gammel behandlingsform, der har sin oprindelse i Traditionel Kinesisk Medicin. Akupunktur bygger bl.a. på teorien om kroppens energibaner, de såkaldte meridianer. På meridianerne er der 365 akupunktur, hvorfra livsenergien kan reguleres.

Smerter skal ikke ignoreres, men tages alvorligt, og du bør ved smerter altid kontakte din læge for at få dem diagnosticeret. Smertebehandling med akupunktur mod smerter kan ofte med fordel gives samtidig med eventuel anden behandling som fx fysioterapi eller kiropraktik.

Smerter, som enten er konstante eller som kommer i perioder, kan virke meget forstyrrende og hæmmende. De forringer livskvaliteten, medfører sygefravær og giver behov for smertestillinde medicin.

Bestil tid til akupunktur mod smertebehandling Viborg

Ønsker du at få en effektiv smertelindring med akupunktur, så ring til mig på telefon 24 34 20 03 eller brug min kontaktformular og lad os sammen finde ud af, hvordan vi får reduceret dine smerter og højner livsglæden igen.

Jeg udfører akupunktur på min klinik i Viborg, men jeg kører også gerne ud til mine klienter og udfører akupunkturbehandling hvis du ikke har mulighed for at komme til klinikken, kommer jeg gerne til dit hjem, er det ikke noget problem.

Læs mere om akupunktur.

Følg os på Facebook
Kontakt os

    [captcha_bank_text]

    Klinik Saga