24 34 20 03
kliniksaga@gmail.com

Akupunktur som allergibehandling i Viborg

Mange mennesker døjer med en eller anden form for allergi, som i forårs- og sommermånederne kan give markante gener som kløen i øjnene, voldsom forkølelse, hyppige nys og meget andet.

Der findes forskellige former for medicin, der kan afhjælpe ovenstående allergisymptomer, men det kan allergibehandling med akupunktur også.

Prøv akupunktur som allergibehandling på vores klinik i Viborg.

Hvordan virker akupunktur som allergibehandling?

Med akupunktur kan du formindske symptomerne på allergi, ligesom det også kan hjælpe patienter, som lider af astma.

Allergibehandling går flere tusinde år tilbage og stammer fra Kina, og de seneste årtiers forskning på området har påvist, at akupunktur også har en markant positiv effekt på allergi.

Ligesom ved klassiske akupunkturbehandlinger påvirkes meridianerne med nåle i min allergibehandling, således der sker en positiv regulering af livsenergien i kroppen – herunder også den allergi, du måtte lide af.

En allergibehandling med stor effekt

En allergibehandling med akupunktur varer 20-30 minutter. Det er for de fleste en afslappende og behagelig oplevelse, da det på ingen måde gør ondt at ligge med nålene. Tværtimod falder en del i søvn under den enkelte allergibehandling.

De fleste oplever mellem deres allergibehandling en hurtig bedring af generne ved allergi, som igen vil betyde, at du får mere energi, øget velvære og endda bedre og mere rolig nattesøvn. Enkelte vil dog opleve at blive mere trætte i starten, og allergisymptomerne kan en overgang blusse op igen.

Bestil tid til behandling af allergi

Jeg udfører ligeså gerne akupunktur, massage eller smertebehandling som allergibehandling hjemme hos dig, som på min klinik i Viborg. Så kontakt mig og lad os finde ud af, hvad der er mest bekvemt for dig.

Ring og bestil din næste allergibehandling på telefon 24 34 20 03.

Følg os på Facebook
Kontakt os

    [captcha_bank_text]

    Klinik Saga