24 34 20 03
kliniksaga@gmail.com

Akupunktur i Viborg

Praktiserende akupunktører
RAB logo

Akupunktur til behandling af smerter

Behandling med akupunktur bygger på en gammel kinesisk medicinsk tradition, som er blevet taget op i Vesten i de sidste 40 – 50 år.

Ved akupunktur bruges der tynde nåle, som placeres i bestemte punkter på kroppen, og som påvirker nogle energibaner i kroppen (meridianer), hvorefter din krops egne helbredende kræfter sættes i gang.

I vestlig forskning har man fundet, at behandling med akupunktur giver anledning til, at din krop selv laver flere smertestillende stoffer (endorfiner), og danner mere af kroppens eget “lykkehormon” (serotonin).

Derudover stimulerer akupunktur indirekte nogle bestemte nervebaner, som hæmmer smerte i kroppen. Akupunkturbehandlingen vælges efter dine symptomer og ved hjælp af at kigge på din tunge og føle din puls.

Disse gamle undersøgelsesmetoder afslører, hvilke grundlæggende ubalancer der er årsag til dine symptomer, så jeg ikke kun behandler symptomerne, men også årsagen. Det sikrer, at akupunktur også har en langsigtet virkning.

Triggerpunkt-akupunktur

Udover den kinesiske akupunktur bruger jeg også en mere vestlig inspireret behandlingsform, den såkaldte triggerpunkt-akupunktur.

Triggerpunkter er bestemte områder i musklerne, som udløser smerte og ubehag i kroppen, og som derfor skal behandles.

Denne form for akupunktur er opfundet af den amerikanske fysiurg Janet Travell, og det har senere vist sig, at 70 procent af triggerpunkterne er de samme som klassiske kinesiske akupunkturpunkter.

Når jeg behandler triggerpunkter i musklerne, giver det anledning til, at musklerne slapper af, så smertefuld spænding i musklerne kan slippes, og dine symptomer mindskes.

Du kan læse mere om mig her.

Stor effekt på flere skavanker

Jeg bruger akupunktur til behandling af smerter, men også til en lang række andre symptomer og sygdomme som eksempelvis:

Priser på akupunkturbehandling i Viborg

Herunder kan du se priser på akupunkturbehandling, som kan foregå både på min klinik i Viborg eller i dit hjem afhængigt af, hvad der passer dig bedst:

  • 1 behandling og journalskrivning: 560,00 kr.
  • Opfølgende behandlinger: 495,00 kr. pr. behandling
  • Børne behandlinger: 445,00 kr. pr. behandling
  • Ved hjemme behandling: 560,00 kr. pr. behandling

WHO (Verdenssundhedsorganisationen) anerkender akupunktur. Læs her, hvilke lidelser og forstyrrelser der med fordel kan behandles med akupunktur ifølge WHO

Yderligere information om alternativ behandling: Læs om fordelene ved akupunktur og andre alternative behandlingsformer på websitet for Videns- og forskningscenter for alternativ behandling.

Kontakt os

Vil du høre mere om akupunkturbehandling i Viborg? Så kontakt os i dag. Du kan bestille tid til behandling på telefon 24 34 20 03. Du er også velkommen til at sende en mail på: kliniksaga@gmail.com eller benytte min kontaktformular. Jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

Følg os på Facebook
Kontakt os

    Klinik Saga