24 34 20 03
kliniksaga@gmail.com

Akupunktur i Viborg

Akupunktur til behandling af smerter

Skal du have akupunktur i Viborg?
Behandlingen bygger på en gammel kinesisk medicinsk tradition, som er blevet taget op i Vesten i de sidste 40 – 50 år.

Under behandlingen bruges der tynde nåle, som placeres i bestemte punkter på kroppen, og som påvirker nogle energibaner i kroppen (meridianer), hvorefter din krops egne helbredende kræfter sættes i gang.

I vestlig forskning har man fundet, at behandling med akupunktur giver anledning til, at din krop selv laver flere smertestillende stoffer (endorfiner), og danner mere af kroppens eget “lykkehormon” (serotonin).

Derudover stimulerer akupunktur indirekte nogle bestemte nervebaner, som hæmmer smerte i kroppen. Akupunkturbehandlingen vælges efter dine symptomer og ved hjælp af at kigge på din tunge og føle din puls.

Disse gamle undersøgelsesmetoder afslører, hvilke grundlæggende ubalancer der er årsag til dine symptomer, så jeg ikke kun behandler symptomerne, men også årsagen. Det sikrer, at akupunktur også har en langsigtet virkning.

Jeg fik interessen for Nordlys massagen, efter at jeg selv har modtaget 2 massage sessioner i 2004. Jeg følte at her var en massageform som jeg kunne give videre til andre. Nordlys massage blev i 2006 godkendt i Sundhedsstyrelsen, hvor massagen er den eneste alternativ behandlingsform.

Triggerpunkt-akupunktur

Udover den kinesiske akupunktur bruger jeg også en mere vestlig inspireret behandlingsform, den såkaldte triggerpunkt-akupunktur.

Triggerpunkter er bestemte områder i musklerne, som udløser smerte og ubehag i kroppen, og som derfor skal behandles.

Denne form for akupunktur er opfundet af den amerikanske fysiurg Janet Travell, og det har senere vist sig, at 70 procent af triggerpunkterne er de samme som klassiske kinesiske akupunkturpunkter.

Når jeg behandler triggerpunkter i musklerne, giver det anledning til, at musklerne slapper af, så smertefuld spænding i musklerne kan slippes, og dine symptomer mindskes.

Du kan læse mere om mig her.

Stor effekt på flere skavanker

Jeg bruger akupunktur til behandling af smerter, men også til en lang række andre symptomer og sygdomme som eksempelvis:

Akupunkturbehandling, kan foregå både på min klinik i Viborg eller i dit hjem hvis du har besvær med at komme til klinikken.

WHO (Verdenssundhedsorganisationen) anerkender akupunktur. Læs her, hvilke lidelser og forstyrrelser der med fordel kan behandles med akupunktur ifølge WHO

Yderligere information om alternativ behandling: Læs om fordelene ved akupunktur og andre alternative behandlingsformer på websitet for Videns- og forskningscenter for alternativ behandling.

Kontakt mig for akupunktur i Viborg

Vil du høre mere om min akupunkturbehandling i Viborg eller har du yderligere spørgsmål? Så kontakt mig i dag. Du kan bestille tid til behandling på telefon 24 34 20 03. Du er også velkommen til at sende en mail på: kliniksaga@gmail.com eller benytte min kontaktformular. Jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

Følg os på Facebook
Kontakt os

    [captcha_bank_text]

    Klinik Saga