24 34 20 03
kliniksaga@gmail.com

Babymassage

Vi har alle brug for berøring fra vugge til grav. Blid massage er et vidunderligt redskab til nærhed og kontakt, sundhed og velvære – for alle gennem hele livet.

For de mindste er berøring og bevægelse helt afgørende for vækst, trivsel og udvikling – både fysisk og psykisk. Babymassage støtter op om barnets udvikling, sundhed og trivsel på mange planer.

Gennem massagen forankres oplevelsen af positiv berøring. Barnet oplever sig set, mødt og respekteret og udvikler en naturlig tryghed i forhold til berøring.

Baby massage i Viborg

Samtidig befordres den motoriske og neurologiske udvikling. Især i de første leveår er berøring og bevægelse af stor betydning for barnets følelsesmæssige, intellektuelle og sociale udvikling.

Barnets kropsbevidsthed øges med babymassage

Iforhold til kroppen øger babymassage barnets kropsbevidsthed og kan løsne spændinger, stimulere vejrtrækning, blodcirkulation, immunforsvar og fordøjelsen samt lindre mavesmerter. Barnet lærer også at slappe af, tage imod, og nyde.

Samtidig befordres både talesprog og anden indlæring. Derfor er babymassage så værdifuldt et redskab ved berøring, kropskontakt, kærtegn og har især afgørende betydning for den følelsesmæssige binding mellem forældre og barn – den såkaldte bonding.

Den babymassage som jeg giver har sit oprindelige udgangspunkt i en massageform, som indiske mødre gennem tiderne har masseret deres børn efter. Den er tilpasset vores tid og de grundlæggende elementer i Nordlys massage, som er en blid, helhedsorienteret massageform alle har glæde af.

Jeg udfører ALTID babymassage på barnets præmisser.

Babymassagen tilbydes til Far, Mor og barn eller i mødregrupper med max 6 børn.

Med Baby kranio-sakralterapi kan jeg nu vurdere babyens overordnede skeletsystem med henblik på at gøre babyen smertefri som så giver øget trivsel.

Bestil tid til babymassage i dag

Hvis i gerne vil bestille tid til babymassage eller hvis I har spørgsmål vedrørende massagen, er I velkomne til at ringe på telefon 24 34 20 03 eller skrive til mig via kontaktformularen. Jeg vender retur hurtigst muligt.

Følg os på Facebook
Kontakt os

    [captcha_bank_text]

    Klinik Saga