24 34 20 03
kliniksaga@gmail.com

Massage

Hos Klinik Saga arbejder jeg med Nordlys massage, som er en struktureret form for berøring, hvis formål er at give kroppen endnu bedre muligheder for at restituere og komme i balance samt forbedre præstationer.

Du får derfor mange forskellige fordele af en Nordlys massagebehandling på vores klinik i Viborg.

Mennesket er en helhed, hvorfor det også er vigtigt at tænke det ind i massage. Hvad enten det handler om at skabe velvære og sundhed, eller du har skavanker eller sygdomme, så tager en Nordlys massage altid udgangspunkt i din aktuelle virkelighed her og nu.

Behandling af muskelspændinger med massage

Vi behandler ikke altid vores krop hensigtsmæssigt, hverken gennem vores livsstil eller på arbejdspladsen.

Det er desværre ofte tilfældet med de opgaver, man stilles over for på moderne arbejdspladser, hvor man oplever både ensidige, gentagende bevægelser og mange små bevægelser med ringe muskelspænding – såkaldt statisk muskelarbejde, som der skal en massage til for at udbedre.

Ved statisk muskelarbejde sker der en lille spænding i musklerne, som medfører en langsom ophobning af affaldsstoffer fra energiforbrændingen i musklerne, således at man ikke får tilstrækkeligt med friskt, næringsrigt og iltet blod ud i vævet.

Hvis dette ikke modvirkes gennem for eksempel idræt, grundig udstrækning eller massage, er man i høj grad inde i en ond cirkel, som rent faktisk ofte medfører føleforstyrrelser, smertende muskler eller spændingshovedpine, som kan være nærmest invaliderende for den, der bliver ramt heraf.

Derfor er det en god idé med grundig massage, straks du oplever sådanne symptomer.

Få livskvalitet med massage og slip for smerter

Der hersker ingen tvivl om, at langt de fleste vil opleve en markant forbedring af deres velbefindende gennem en massage, som effektivt udrenser affaldsstofferne, stimulerer såvel lymfe- som blodkredsløbet og virker stærkt dæmpende på stress.

Ingen kan så tvivl om, at sygefraværet vil mindskes kraftigt, hvis man afhjælper disse lidelser hos sine medarbejdere og sig selv med en professionel massage. Hele livskvaliteten forbedres, når man kan slippe for hovedpine og muskelsmerter.

Graviditetsmassage og akupunktur i Viborg

Bestil tid til en massage her

Kontakt min klinik i Viborg på telefon 24 34 20 03 eller via min kontaktformular for at bestille tid til Nordlys massage. Jeg tilbyder også gerne hjemmebehandling og behandling af smerter, hvis du for eksempel døjer konstante smerter.
NB. Er du Smartbox kunde og udebliver fra en aftale, indløses voucher uden mulighed for ny aftale.

 

Kontakt os her

Følg os på Facebook
Kontakt os

    [captcha_bank_text]

    Klinik Saga