24 34 20 03
kliniksaga@gmail.com

Akupunktur under graviditet Viborg

Prøv akupunktur som hjælp mod graviditetsgener.

Graviditet kan være en tid med diverse større eller mindre lidelser og symptomer for den gravide, men akupunktur kan være med til at tage toppen af de værste symptomer.

Jeg har mangeårig erfaring med akupunktur under graviditet, og jeg tilbyder både behandlinger på min klinik i Viborg eller i dit hjem, hvis det passer dig bedre.

Hvad kan akupunktur graviditet hjælpe på?

Som ovenfor nævnt er der flere symptomer, som kan ramme kvinder under graviditeten, og de kan i princippet komme gennem alle ni måneder.

De hyppigste lidelser under graviditet, som alle kan mindskes ved behandling med akupunktur graviditet:
  • Kvalme og opkastninger
  • Forstoppelse
  • Bækken-, lænde- og ischiassmerter
  • Lægkramper
  • Carpaltunnelsyndrom
  • Ødemer
Kropsakupunktur ved graviditet

Kropsakupunktur består i, at tynde, sterile engangsnåle sættes i udvalgte akupunkturpunkter, så nålene stimulerer punkterne, mens du ligger og slapper af.

Akupunkturpunkterne findes overalt på kroppen, men oftest vælger jeg punkter på arme og ben. Alle sammen er de med til at skabe ro og balance i kroppen, som igen vil mindske eventuelle gener ved graviditet.

Behandling og øget velvære

Behandling med akupunktur graviditet varer 20-30 minutter, og det gør ikke ondt at ligge med nålene. Sædvanligvis er det afslappende og behageligt, og mange falder i søvn undervejs.

Mellem behandlingerne med akupunktur graviditet, oplever mange hurtigt bedring af generne, øget velvære og energi samt bedre nattesøvn og dermed en mere behagelig graviditet. Nogle kan opleve øget træthed, eller at symptomerne midlertidigt blusser op igen.

Kontakt mig for at høre mere om fordelene ved akupunktur under graviditet.

Behandling med akupunktur graviditet uden bivirkninger

Graviditet kan forårsage rygsmerter på mange forskellige måder; forstrækning af ledbånd i bækkenet, irriterede nerver og belastning af lænden og meget andet. Her er akupunktur graviditet en bivirkningsfri behandlingsmetode, som ikke på nogen måde kan skade dit barn.

Akupunktur er en flere tusinde år gammel behandlingsform, der har sin oprindelse i traditionel kinesisk medicin. Akupunktur bygger bl.a. på teorien om kroppens energibaner, de såkaldte meridianer, hvorpå der findes 365 akupunkturpunkter, hvorfra livsenergien kan reguleres.

Ring og bestil tid til din næste behandling med akupunktur graviditet på telefon 24 34 20 03 eller send en besked til mig via kontaktformularen.

Følg os på Facebook
Kontakt os

    [captcha_bank_text]

    Klinik Saga